Cast | Cat

  • Imatge calandra

Què oferim

• Rentat personalitzat • Especialitat en uniformes d’empresa
• Pressupost sense compromís • Rapidesa en el servei
• Experiència de mes de 28 anys. • Servei diari de recollida i entrega de roba, amb flota pròpia de vehicles.
• Secat a baixa temperatura • Tractament per les taques
• Reposició de botons i clips • Reparar descosits
• Casat. Les diferent peces s’aparellen segons nom o núm.
SERVEI COMPLERT I EFICAÇ QUE COMPREN

Transport

Recollida de roba bruta i retorn de la roba neta. És un servei que es realitza diàriament i que inclou la recollida en el lloc, el transport cap a la bugaderia de Vic i el retorn de la roba neta.

Tria i classificació

En aquesta secció s'agafa la roba neta dels carros i es va classificant per peces en funció del seu procés posterior (llençols, tovalloles, mantes, bates, etc..).

Rentat de roba

Neteja Roba de forma
Es classifica per tipus de roba i es col·loca dintre de les respectives màquines. Després se selecciona el tipus de programa de rentat de roba que cal utilitzar, en funció del tipus de roba i es renta.

Treballem amb les tecnologies de rentat mes innovadores i productes d’última generació.Roba plana
Es col·loca la roba dintre dels calaixos del túnel i iniciar el rentat. El tren de rentat ofereix barrera sanitària, eficiència, rendibilitat, mínim desgast de la roba i mínim consum energètic i d'aigua.

Assecat

Neteja Roba de forma
En aquesta secció s’agafa la roba que necessita ser assecada després de sortir de les màquines de rentar. Es col·loca la roba dins de l’assecadora, es mira el programa que correspon en funció de la roba i s’engega. Assecadores eficients i respectuoses amb el Medi Ambient
Roba plana
Un cop rentada la roba en el túnel de rentat, s’introdueix en les premses per eliminar l'excés d'aigua i posteriorment passa a les assecadores industrials amb una gran capacitat de càrrega, quedant la roba preparada per la seva introducció a les màquines de planxat. Tot el procés està controlat informàticament.

Planxat

Neteja Roba de forma
Es realitza amb un Túnel de Planxat de roba de forma. En aquesta secció s’agafen les bates i pantalons , es pengen amb el penjador a la cinta transportadora i després es van recollint a l’altre banda de la màquina completament planxades i assecades. En aquesta secció es planxa també amb planxa individual i màquines maniquí.
Roba plana
En aquesta secció s’agafa la roba provinent de les assecadores i s’introdueix a la Calandra . L’alta eficiència de les planxadores-assecadores constitueix un nou estàndard en qualitat. El control programable per microprocessador proporciona un control integral de l'operativitat i una perfecta adaptació a les necessitats concretes de cada usuari.

Plegat

El plegat de roba plana es realitza amb plegadores mecàniques , acoblades a les calandres que la plega automàticament. Cal col·locar les peces de manera adequada depenent de la grandària. En aquesta secció s’agafa la roba que arriba plegada mecànicament i s’acaba de plegar manualment, si cal, segons les característiques de cada peça de roba.

Empaquetat

En aquesta secció s’agafa la roba plegada, s'empaqueta amb polietilè microperforat i passa pel túnel de retractilat. La roba empaquetada queda disposada per la seva expedició.