Cast | Cat

  • Imatge calandra

Calandra


Es una bugaderia industrial situada a Vic (Osona) que ofereix un servei integral de neteja de roba, transport, rentat, triat, planxat, plegat, secat, empaquetat i transport de roba de serveis sanitaris, restauració i hoteleria, indústria i roba personal i de treball. Les feines que es realitzen impliquen tot el procés de rentat des de la recollida fins l’entrega en mà.
En l’àmbit social Calandra Bugaderia Vic proporciona llocs de treball a les persones que tenen reconegut per l’ICASS el certificat de discapacitat.
Actualment tenim 47 persones treballant amb certificat de discapacitat psíquic, físic, intel·lectual i mental.

La nostra feina
Calandra Bugaderia Vic és un especialista en la neteja de roba, independentment de la seva grandària i sector d'activitat: indústria, salut, administracions, empreses de serveis, hotels, sector de restauració, clubs esportius, ...

Control de la qualitat
Calandra Bugaderia Vic es va establir el 1983 i ha procurat sempre donar als seus nombrosos clients un servei focalitzat en el control del cost i la qualitat.

Experiència
Calandra Bugaderia Vic es troba ara en una nau de 2.100 metres quadrats amb maquinària d’alta tecnologia i presta serveis a hospitals, residències d’atenció a llarg termini, hotels, restaurants, particulars,etc.., processant més de 6.000 quilos de roba neta al dia. Amb més de 25 anys d'experiència en la gestió de roba som reconeguts per l'acabat de qualitat i processament rendible.

Treball en equip
A Calandra Bugaderia Vic Creiem en el treball en equip, la comunicació, la recerca i el desenvolupament sostenible, i amb aquests criteris seguirem responent als nostres clients.

Servei continu
A Calandra Bugaderia Vic Entenem que els compromisos s'han de complir sense interrupcions, donant resposta a situacions d'emergència per mantenir un servei continu als nostres clients.

Coneixement
Calandra Bugaderia Vic desenvolupem el coneixament sobre la roba i els requisits de la roba de cada client i oferim recomanacions per a millores en el sistema quan se’ns demani.

Funcionament flexible
El servei de rentat de roba de Calandra Bugaderia Vic opera amb un funcionament flexible, que ha estat dissenyat per satisfer les necessitats dels nostres clients per tal de donar-los tranquil•litat, fiabilitat i estalvi de costos, que són el nostre objectiu final.

Menor cost
El nostre volum a Calandra Bugaderia Vic ens permet invertir contínuament en millorar els mètodes i equips, el que augmenta l'eficiència del treball i garanteixen un menor cost .

A CALANDRA BUGADERIA VIC EL NOSTRE OBJECTIU ÉS OFERIR UN SERVEI EXCEPCIONAL I ESTALVI ALS NOSTRES CLIENTS.