Cast | Cat

  • Imatge calandra
A QUI ENS ADRECEM

Restauració

Servei de bugaderia especialitzat en restaurants. S’ofereix un servei de recollida de la roba bruta i retorn de la roba neta en un espai de temps en funció de les necessitats de cada client. Dirigit a restaurants i bars. El client pot triar la opció de fer-se la recollida de la roba o fer-se la portar. Capacitat de resposta davant de situacions d’emergència de l’empresa reduint els temps d’entrega en funció de les necessitats de cada moment. Adaptació dels diferents productes de neteja als diferents tipus de roba . Màxima cura en el respecte del medi ambient.

Allotjaments

Servei de bugaderia especialitzat en hotels, cases rurals, cases de colònies, etc. S’ofereix un servei de recollida de la roba bruta i entrega de la roba neta en l’espai de temps adaptat a les necessitats de cada client. Utilització de túnel de rentat de darrera generació. Capacitat de resposta davant de situacions d’emergència que precisen una gran quantitat de roba rentada en un temps reduït. Adaptació dels diferents productes de neteja als diferents tipus de roba. Màxima cura en el respecte del medi ambient.

Esport i Lleure

Servei de bugaderia especialitzat en rentat de roba d’equips esportius, centres esportius, gimnasos ,etc. El client porta la roba i la recull en un temps mínim. Possibilitat d’anar a buscar la roba al centre esportiu. Capacitat de resposta davant esdeveniments esportius que impliquen una gran utilització de roba en un temps reduït. Utilització dels productes de neteja adaptats a les característiques de cada tipus de roba.

Serveis Sanitaris

Servei de bugaderia especialitzat en hospitals, clíniques, residències, centres sociosanitaris, geriàtrics, etc. S’ofereix servei diari de recollida i retorn de la roba en espais de temps molt reduïts. Capacitat de resposta davant imprevistos i situacions d’emergència que requereixen més quantitat de roba en menys temps. Utilització de productes de neteja i de maquinària respectuosos amb el medi ambient.

Altres Empreses

Servei de bugaderia especialitzat en tot tipus de roba laboral. S’ofereix servei de recollida i entrega en espais de temps reduïts i en funció de les necessitats de cada client i de cada moment. Capacitat de resposta davant imprevistos i situacions ‘emergència que requereixen més quantitat de roba en menys temps. Utilització de productes de neteja respectuosos amb el medi ambient.

Particulars

Servei de bugaderia especialitzat en roba personal. S’ofereix rentat de roba a preus assequibles i amb uns paràmetres qualitat/preu excel·lent.. El client porta la roba i se li renta amb temps reduït i en funció de les seves necessitats.